недеља, 23. јун 2024.

Uskoro poskupljuje poštarina! Naručujte sad!

Dragi moji čitaoci, sadašnji i budući, doznao sam iz pouzdanih insajderskih izvora sledeće: od 1. jula cena poštarine za „CC PAKET“ biće skoro duplirana: ono za šta sad plaćate 200 din, od 1. jula biće oko 340 ili 350 din.

            Otkako su prošle godine u Pošti Srbije abnormalno podigli cenu za Post Express, veliki broj ljudi prebacio se na CC PAKET kao na jeftiniju a jednako pouzdanu opciju: ima tracking, pouzdano je, stiže prilično brzo – možda ne „danas za sutra“, ali u 90% slučajeva to je „danas za prekosutra“. Kome se ne žuri, može za smešnih 200 din da dobije paket težine do 3 kg.

            E, pa, dragi moji – ovu uslugu po ovoj ceni možete dobiti još nedelju dana, pre nego što cena bude duplirana.

            Ako ste se do sada premišljali i preračunavali i odlagali i čekali „Zlatno doba“ – ne čekajte više! Naručite moje knjige NAŽIVO (1.000 din), PROKLETIJE (1.000 din), ZADUŠNICE (1.000 din), DIVLJA KAPELA (900 din) i KULT GULA (900 din), i dobijte ih sa ptt-om od samo 200 din – ako mi narudžbinu pošaljete do 29. juna najkasnije!

Pišite mi na mejl dogstar666 at yahoo dot com sa svojim odgovorom na pitanje: „What’s your pleasure, Sir / Madam / They / Them?“

            Inače, ako želite ZAVODNIKA, ja odavno nemam extra primeraka, a bojim se da ih nema ni kod Orfelina, mada, proverite na mejl: orfelinns@gmail.com. Izgleda da je ta knjiga rasprodata: možda ima neki komad preostao u knjižarama. To znači da ćemo morati najesen da radimo 4. izdanje

 

            I kad sam već kod Orfelina, jedna loša vest: štamparija jezivo kasni sa najnovije dve Orfelinke! GOLEM i NESMIRENA PRAŠINA neće biti gotovi pre sredine jula! Navodno, zbog nestašice papira… 

Sreća u nesreći: poskupljenje poštarine nikako neće uticati na vaše narudžbine kod Orfelina, tj. ptt će vas koštati kao i do sada, čak i za knjige koje će vam stići u julu.

            Što se tiče cena za druge poštanske usluge – npr. preporučena tiskovina – oko toga moj izvor u Pošti nije znao da mi pouzdano odgovori da li će poskupeti: „možda neće, ali sigurno hoće.“ Videćemo posle 1. jula. Paket sasvim sigurno hoće.

            Stiglo je leto, sezona je odmora, pa ako vam neka moja knjiga fali – sad je pravi čas da sebi obezbedite kvalitetnu literaturu za na plažu, ili za u debelu hladovinu.

            Idealno, za u pećinu kakva je Ravništarka, iz koje potiče foto-sesija sa PROKLETIJAMA, načinjena tokom mojeg nedavnog, junskog izleta u Homolje… Temperatura 12 C!

            P.S. U Beogradu, ako se tamo zateknete, ili nekom nesrećom baš tu živite, moje se knjige mogu kupiti u striparnici DARKWOOD u TC Zeleni venac i u MUZEJU PARANORMALNOG u Lominoj ulici, pedesetak metara podalje od TC Z. Venac…

2 коментара: