среда, 3. новембар 2010.

Zoran Djindjić u JOŠ pesama!

             u okviru akcije 'ghoul's guide za rodoljubivu poeziju' donosim 2. deo stihoklepanja u slavu đinđiću kakav nikada i nigde nije postojao sem u zbrkanoj svesti autora donjih 'pesama'. i to samo zato što 'tražili ste – čitajte'!
            iskreno, nisam očekivao da na ovaj blog dolazi toliko ljubitelja (loše) poezije, ali cifre su neumoljive, kao i fidbek, u komentarima, i drugde. ne mogu da ignorišem toliko oduševljenje tako mnogobrojnih čitalaca.
E-NOVINE su me kontaktirale tražeći dozvolu da prenesu moj pređašnji uvod u poeziju majstor-žike, ali sam ih ljubazno odbio zato što je to samo skroman blogerski uvodni text bez ikakvih ambicija sem da vas pripremi na elementarnu nepogodu u obliku aleksinačkog agrarno-domoljubivog stihotvorca. oni su se na kraju sasvim dobro snašli i bez mene, nekako se dokopali primerka ovog neprocenjivog izdanja (tiraž: samo 300 spartanskih junaka u odbranu srbske pojezije!) i preneli njegov PREDGOVOR ('recenziju') ovde.
            pošto od ovoga može da se rikne, odlučio sam da majstor-žiku ne dajem u dozama koje običan um ne može da proguta u jednom cugu bez štetnih posledica po organizam (a pre svega mozak), pa stoga evo drugog (od ukupno tri) dela.
            uživajte ako ikako možete!
            (i, kao i uvek: klikni na sliku da je vidiš veliku i čitljivu!)
 
 

 
 

   
  

a kao specijalni bonus - evo i exkluzivnog susreta đinđićevog 'naslednika' (i sadašnjeg predsednika) i mog romana NAŽIVO, na štandu VESELOG ČETVRTKA, tokom nedavnog sajma knjiga...



NASTAVIĆE SE... 
KRAJ U SLEDEĆEM POSTU