субота, 10. јул 2021.

Dejan Ognjanović, Šok Koridor: Snuff



Daleke 2004. godine, negde s jeseni, valjda u septembru, bio sam mladi dečko koji obećava i gostovao sam u kultnoj emisiji „Šok Koridor“ na beogradskoj ART TV. Bilo je to tik pošto sam se vratio iz jednogodišnjeg studijskog boravka u SAD (Berkli, Kalifornija) i čitavih godinu dana nakon izlaska mog prvog romana, NAŽIVO (Prosveta, Niš, 2003).


            Budući da se u tom romanu, pored ostalog, dotičem teme kolekcionarstva vrlo bolesnih filmova, i da je motiv snuffa u njemu VEOMA snažno prisutan, u nekolikim njegovim varijacijama, bilo je sasvim logično da dođem i gostujem u emisiji koju su osmislili i vodili Aca Radivojević i Nenad Bekvalac, i da sa njima pričam o svim mogućim vezama između SMRTI i FILMA…

            Pošto do maločas ove epizode nema onlajn, bar ne u celosti, nego samo u nekim parčićima, ja sam je upravo sada okačio na jutjub. ALI – u njoj ima mnogo inserata iz filmova, od kojih su neki u vlasništvu američkih kompanija, i MOŽDA će neko pre ili kasnije ovo skinuti otuda zbog, kao, kopirajta i bla bla truć.

            Zato, gledajte ovu emisiju što pre, a najbolje je i snimite, skinite, pohranite sebi na hard: valjda imate neki gedžet ili vidžet ili neki već kurac za skidanje s Jutjuba, pa iskoristite to, sto mu muka! Ajde, Ghoul časti! Uzimaj dok ima!

P.S. Sad kad sam proverio snimak, shvatam da je ovo samo polovina celog mog gostovanja (jedna emisija, odnosno da nema 2. dela od još 65'). Moraću da potražim ostatak.

            (Probao sam da okačim i na VIMEO, gde takođe imam nalog, ali ta stoka tamo me ograničava zato što je moj video preveliki, 700 MB, pa zato, za sada, ovo će biti samo na Jutjubu)

            Inače, roman NAŽIVO i dalje možete naručiti samo kod mene, po ceni od 800 din + ptt, pa požurite dok ga još ima. Moj najnoviji roman PROKLETIJE nadovezuje se na NAŽIVO, i mnogi odocneli kupci uzimaju ih zajedno (kao što je i najmudrije), te stoga brojno stanje NAŽIVOG iz dana u dan opada. Nemoj posle da bude „Jao, pa ja sam mislio, pa ja nisam znao, pa ja sam čekao, ne znam ni sam šta, mislio sam biće te knjige zauvek…“

Znači, i za NAŽIVO i za PROKLETIJE pišite čim prije na dogstar666 at yahoo dot com!

            Link za ovu SNUFF emisiju na Jutjubu je OVDE,

Link za isti fajl ipak stoji i na Vimeu, OVDE.