четвртак, 8. децембар 2016.

Promocija romana BOŽIJA VOLJA Đorđa Kadijevića



            Imam zadovoljstvo da najavim beogradsku promociju romana Božija volja Đorđa Kadijevića koji je nedavno objavio „Orfelin“ iz Novog Sada. Promociju organizuju Gradska opština Čukarica i „Galerija '73“.
Lokacija je pomenuta „Galerija '73“ (Požeška 83a, Banovo brdo) a termin je petak, 9. decembra, 18 časova.
Razgovor sa Đorđem Kadijevićem vodi Dejan Ognjanović, kourednik izdanja, a publici će se obratiti i Milenko Bodirogić, izdavač i kourednik edicije „Gluvo doba“.

Više detalja o ovoj knjizi, ako su vam dosadašnje moje najave promakle, imate OVDE i OVDE. Mislim da Kadijeviću ne treba posebna najava ni uopšte a naročito ne na ovom blogu, gde imate toliko napisa o njemu i njegovim delima, izveštaja sa raznih dešavanja, tribina itsl, pa čak i audio zapisa njegovih nastupa. Nikome ovde ne treba i objašnjavati ko je i kakva je on gromada u ovoj kulturi (a i šire).
Zato, reći ću samo da, ako ikako možete, iskoristite ovu priliku da naživo saslušate ovog vrhunskog intelektualca i isto takvog književnika (to vam potpisujem, iako ga u tom izdanju do sad možda niste znali) koga je uvek milina slušati – i čitati.
Dakle, ako ste igde u blizini, dobrodošli u petak 9. decembra u 18h na Banovo brdo, a ako baš nikako ne možete tad i tu da dođete i nabavite ovu knjigu s Đorđevim potpisom – primerke Božije volje možete naći u svim većim knjižarama, direktno kod izdavača, a nešto malo ima i kod mene. Ne oklevajte previše!

 Inače, za kraj evo šta sam nedavno imao da kažem o ovoj knjizi u emisiji „Pogled iz svemirskog broda“ na Radio BG 202 (izjava traje oko 3 minuta). Mali fajl od 5 MB možete skinuti preko Mediafire linka, OVDE.