четвртак, 29. април 2010.

THIRD I albumi (download)

THIRD I albumi “Everyday Madness” i “Biomachina” dostupni za besplatan download

“Everyday Madness”


“Na tromeđi ambijenta, indastrijala i nojza, Third I slikaju savremeni život iz distopijskog ugla, u čijim kadrovima tame nema mesta ni za zrnce svetlosti. Potmula mašinska isparavanja i bučne tapiserije presečene su onespokojavajućim govornim semplovima i mestimičnim glitch ritmovima, a čitava atmosfera pretežno je nalik na kanalizacionu - mračna i memljiva, sa preovlađujućom zlokobnom tišinom koju tek katkad prekida kapanje vode iz cevi i nešto konvencionalniji, distantno profilisani instrumentarijum.” (Nas Dvoje blog)


“U kompletu gledano, album je od glave do pete uvijen u artističko ruho kroz profinjene pasaže, dotjerane ambijentalne sekvence i lišen je nepotrebnih eksperimenata kojima bi se popunjavao 'prazni hod'. Definitivno je posve jasno da su Third I od eksperimentalnog band-projekta izrasli u vodeću perjanicu ovozemnog electro stila sa mnogim pripadajućim sufiksima (noise, industrial, ambient, harsh, dark-wave...)…” (Terapija.net)


>>>Download link: http://www.archive.org/download/TI016/TI016.zip


CDr dostupan na www.myspace.com/slusajnajglasnije“Biomachina”


“S popriličnom SF metaforičkom fabulom o cyber-futurizmu kroz samo 3 kompozicije u trajanju od 20 minuta, ovaj dvojac je ponovno osmislio intrigantnu glazbu u kojoj su prepustili mašti i eksperimentima na volju…Third I su podarili svoju viziju ne baš optimističnog svijeta u kome vodeću ulogu imaju cyber organizmi, te je čitav materijal vrlo pogodan za neki filmski soundtrack s veoma morbidnom fabulom o predstojećem smaku svijeta.” (Terapija.net)


>>>Download link: http://www.archive.org/download/TI015/TI015.zip


CD dostupan i na hellycherry@gmail.com (Srbija) i www.nistavilo.net/circumanalis (Hrvatska)THIRD I kontakti i linkovi do ostalih izdanja

www.myspace.com/krikunutrasnjosti

www.fecebook.com/thirdinoise

www.hellycherry.co.nr


ovo je besplatna drugarska reklama i obaveštenje za namernike i pratioce ovog bloga, pošto bi ih ovi i ovakvi zvuci mogli zanimati.

iskren da budem, ja ovo više poštujem nego li što zaista volim, a moj sud o ovom radu najbolje je izražen u jednom delu recenziju na NASDVOJE koji nije naveden u promo-materijalu, a u kome se kaže:

"Everyday Madness pretežno iscrpljuje smisao svog postojanja više kao audio test izdržljivosti nego što uspeva da nagradi slušaoca kojekakvim vanrednim uvidom u lepotu ružnoće, što je postulat na kome se zasniva čitava estetika (eksperimentalne) savremene umetnosti."

u svakom slučaju, idealan soundscape za nerviranje komšija, klanje prasadi (bliži se 1. maj!) ili za samosakaćenje.

2 коментара:

  1. Prasiće ne koljem, sa komšijama sam u dobrim međukomšijskim odnosima a samosakaćenje mi nije potrebno...Grof svoj posao obavlja savesno. Današnji skor: ujed i dve ogrebotine (ulenjio se). Tako da...ne preostaje mi ništa drugo osim da uživam u sjajnoj muzici THIRD I što i inače činim. Ova dva albuma nisam imala, već samo REFLECTIONS OF INTERNAL PAIN i HORROR AUDIO DRAMA. Hvala za linkove.

    ОдговориИзбриши
  2. hej vilja, u ostalim nedelima mozes uzivati na www.myspace.com/krikunutrasnjosti www.facebook.com/thirdinoise tamo ima svega za skidati. a u pripremi je i "live at AKC" . u potpisu: jedno od 3 lica :)

    ОдговориИзбриши