понедељак, 13. децембар 2010.

Spooky Serbia!

             proteklih nekoliko dana proveo sam u istočnoj srbiji, rajskom mestu za ljubitelje prirodnih lepota, ali i – ghoulish jezovitosti. pored ostalog, družio sam se sa prijateljem sinišom pejčinovićem u rodnom mu negotinu, i uživao u njegovim fotografijama nastalim tokom brdovito-šumskih-i-pećinskih akcija planinarskog društva čiji je član.
            neću da vas na ovom mračnom i gnjusnom blogu zatrpavam slikama zelenila, šuma, planina, prelepih stena, drveća, vodopada i jezeraca, izmaglice u svitanje, sunca na jesenjem lišću itsl. ali vam zato – dok ne nađem vremena da napišem izveštaj sa putešestvija – nudim izbor ghoulish fotografija koje bi mogle goditi očima i dušama koje na ovaj blog svraćaju.
            copyright za sve fotke - siniša pejčinović (kome još jednom – hvala na gostoprimstvu & fotkama). svi natpisi na fotkama su isključivo moji i nemaju veze sa fotografom ili njegovim intencijama i mislima prilikom slikanja.
            klikni na svaku da je vidiš veću i detaljniju!
 


 ova je da se NAJEŽIŠ! :)
 
 ovo nije zezanje - ovaj mali zlikovac-mesožder (?!) je proždrao uši svoje braće i sestara! zato su ovako prestrašeni i sakriveni a on se jedini junači!

Нема коментара:

Постави коментар