уторак, 4. јануар 2011.

KONJIĆ RAMBO KRITIKUJE - Živomir Žika Nikolić

            u okviru akcije 'lagani (ali poučni) sadržaji za novogodišnje praznovanje', ghoul časti drugim parčetom remek-delijske zbirke ingeniozne poezije najvećeg živog srpskog pesnika, živomira žike nikolića. ovo što sledi je nastavak ovde već načete zbirke, KONJIĆ RAMBO KRITIKUJE. ovog puta – ciklus: BAJKE.
            šta reći? da li su reči uopšte potrebne? da li su MOGUĆE? reči se ogoljavaju kao sterilni artefakti kada se stave tik uz genijalnost koja sledi, i svako dalje brbljanje bilo bi puko skrnavljenje – zato, čitajte, plačite, smejte se i divite se! (click to see the BIGGER PICTURE)
            courtesy of Exclusive Cult of Ghoul Weird Pictures From Beyond Presentation:
 8 коментара:

 1. Postoji li mogućnost da dobijemo jedan ghoulish intervju sa autorom ove ingenioznosti?

  ОдговориИзбриши
 2. da znaš da sam baš danas razmišljao o tome - naime, uspeo sam da nabavim br. telefona pesnika, samo još da ga pozovem i vidim da li uskoro dolazi u niš... naravno, nabavka njegovih sabranih dela je primarni cilj.

  ОдговориИзбриши
 3. veoma sam razočaran odsustvom ljubitelja poezije na ovom blogu! ako u naredna 24 časa ovde ne bude najmanje 5 komentara od strane 5 različitih osoba, ovo je poslednje pominjanje pesnika žike na ovom blogu.

  ОдговориИзбриши
 4. Nemoj tako G. Ljudi su možebiti zanemeli pred veličinom Žikinog genija, daj im vremena da se oporave...
  Recimo: 10ak godina bi bilo fer. :D

  ОдговориИзбриши
 5. Našao si još nešto Žikino, pa sad dižeš tenziju? Uradio si intervju?

  ОдговориИзбриши
 6. budući da se za 24 časa nije javilo 5 osoba na ovu temu, bojim se da to nikada nećete doznati.

  ОдговориИзбриши
 7. More davaj još Žike i zovi čoveka, pa da saznamo na čemu je bio kad je ovo sklepavao. A možda je i čista seljačka pamet :-)

  ОдговориИзбриши