izabrana dela

izabrana dela

уторак, 30. август 2011.

Živomir Žika Nikolić: GAVRANI NAD KOSOVOM

             Uz pomoć saradnika čiji su ime, prljave fotografije i slični inkriminišući detalji poznati redakciji bloga, nedavno sam uspeo da dođem do DEVET (i slovima: 9) novih knjiga najvećeg srpskog pesnika, pisca, aforističara, filozofa, političara-amatera i svirača u frulu i okarinu - Živomira Žike Nikolića!
            Ovo ekskluzivno otkrovenje bloga THE CULT OF GHOUL, već izdašno prezentovano na ovome mestu (a zatim kopirano i komentarisano diljem interneta), sada predstavljam izborom iz zbirke vrhunskog patriotsko-dnevno-političkog treša pod naslovom GAVRANI NAD KOSOVOM.
            Upozorenje: nije preporučljivo da nešto jedete ili pijete tokom čitanja donjih pjesama, jer ko se i pored ovog upozorenja zagrcne, zadavi, zadobije bolove u stomaku, prolije tečnost po tastaturi i slično - sam je kriv!
            Uživajte!

 

5 коментара:

 1. Zaboravio si jos jedan tag (pored "domaci", "humor", "knjige" i "tres"), a to je HORROR. I to bas ovako, velikim slovima... Ovi stihovi ce me proganjati kao najteze nocne more.

  ОдговориИзбриши
 2. mislio sam da sledbenici kulta gula imaju čeličnije živce i da ne pate od košmara ove vrste. osim toga, OVO JE SAMO POČETAK!

  ОдговориИзбриши
 3. Žika je protiv ulaska Srbije u NATO, Žika je evroskeptik, Žika kritikuje korupciju, partokratiju, američku politiku na Balkanu... Žika i ja smo istomišljenici. Naravno, ne znam zašto te stavove i opažanja mora da tura u ove proste i ritmički monotone rime, pa još da to i štampa.

  ОдговориИзбриши
 4. žikina poetika i njegov masterplan postaće jasni tek sa uvidom u njegov kompletni opus: ništa još niste videli... samo polako. stay tuned!

  ОдговориИзбриши
 5. "Žika je protiv ulaska Srbije u NATO, Žika je evroskeptik, Žika kritikuje korupciju, partokratiju, američku politiku na Balkanu... Žika i ja smo istomišljenici. Naravno, ne znam zašto te stavove i opažanja mora da tura u ove proste i ritmički monotone rime, pa još da to i štampa."

  jer mu se može, bre

  ОдговориИзбриши