izabrana dela

izabrana dela

субота, 28. јун 2014.

SRPSKA KRV NA FILMU

         Jedna češka televizija je ovog proleća snimila dokumentarac o novim srpskim subverzivnim i brutalnim filmovima, sa naglaskom na PORNO BANDI, SRPSKOM FILMU i KLIPU. Došli su u Beograd i razgovarali sa Mladenom Đorđevićem (rediteljem BANDE), Aleksandrom Radivojevićem (scenaristom SRPSKOG) i Srdanom Golubovićem (producentom KLIPA).
           Osim kratkih uvodnih napomena na češkom (koje su takođe prilično jasne i razumljive) ostatak filma, tj. preko 95%, je ili na srpskom ili na engleskom, tako da ga bez problema možete pogledati. Traje samo 30-ak minuta, a vredi pažnje.
            
          Film sada možete pogledati ovde:6 коментара:

Milos Matijasevic је рекао...

https://www.youtube.com/watch?v=wFbK5UBoN5E&feature=youtu.be

Andrija Vulićević је рекао...

Milose, kako si uspeo da skines video? Probao sam sa svim zivim plugin-ovima, nijedan nije mogao iz nekog cudnog razloga da prepozna i skine video.

Milos Matijasevic је рекао...

Preko RealPlayera.
Iz drugog puta sam uspeo nekako.

Dejan Ognjanovic је рекао...

ali kako, tačno, preko njega? i ja sam noćas, samo zbog ovoga, instalirao RP CLOUD, ali kad sam pokrenuo ovaj video - i dalje mi nigde nije nuđena opcija da se on skine, bilo desnim klikom ili drugačije. šta si, tačno, uradio?

Milos Matijasevic је рекао...

otvorio sam snimak koji si postavio sa češkgog sajta, i u donjem desnom uglu mi se pojavio (kao i obično) prozorčić - download video from this page.e sad, jbm li ga, prvi put je izbacilo kazivajući neku grešku, a drugi put je bio jači protok, i nekako se skinulo.

zašto, kako, ne znam stvarno.

dreamer је рекао...

Video je moguce skinuti preko jdownloader.org (beZplatan), ako neko i dalje ima poteskoce.
Testirao sam konkretno ovaj snimak i fercera.