субота, 28. јун 2014.

SRPSKA KRV NA FILMU

         Jedna češka televizija je ovog proleća snimila dokumentarac o novim srpskim subverzivnim i brutalnim filmovima, sa naglaskom na PORNO BANDI, SRPSKOM FILMU i KLIPU. Došli su u Beograd i razgovarali sa Mladenom Đorđevićem (rediteljem BANDE), Aleksandrom Radivojevićem (scenaristom SRPSKOG) i Srdanom Golubovićem (producentom KLIPA).
           Osim kratkih uvodnih napomena na češkom (koje su takođe prilično jasne i razumljive) ostatak filma, tj. preko 95%, je ili na srpskom ili na engleskom, tako da ga bez problema možete pogledati. Traje samo 30-ak minuta, a vredi pažnje.
            
          Film sada možete pogledati ovde:6 коментара:

 1. https://www.youtube.com/watch?v=wFbK5UBoN5E&feature=youtu.be

  ОдговориИзбриши
 2. Milose, kako si uspeo da skines video? Probao sam sa svim zivim plugin-ovima, nijedan nije mogao iz nekog cudnog razloga da prepozna i skine video.

  ОдговориИзбриши
 3. Preko RealPlayera.
  Iz drugog puta sam uspeo nekako.

  ОдговориИзбриши
 4. ali kako, tačno, preko njega? i ja sam noćas, samo zbog ovoga, instalirao RP CLOUD, ali kad sam pokrenuo ovaj video - i dalje mi nigde nije nuđena opcija da se on skine, bilo desnim klikom ili drugačije. šta si, tačno, uradio?

  ОдговориИзбриши
 5. otvorio sam snimak koji si postavio sa češkgog sajta, i u donjem desnom uglu mi se pojavio (kao i obično) prozorčić - download video from this page.e sad, jbm li ga, prvi put je izbacilo kazivajući neku grešku, a drugi put je bio jači protok, i nekako se skinulo.

  zašto, kako, ne znam stvarno.

  ОдговориИзбриши
 6. Video je moguce skinuti preko jdownloader.org (beZplatan), ako neko i dalje ima poteskoce.
  Testirao sam konkretno ovaj snimak i fercera.

  ОдговориИзбриши