четвртак, 31. децембар 2020.

NOVA GODINA?

  

Narode, šta reći? Ova gnusna 2020. je iza nas, a čeka nas nova – bolja? ili još gora? – odma' za njom.

Nekada davno ovaj proizvoljni dan se na blogu obeležavao npr. OVAKO, citatima debilnih Gugl pretraga… Šmrc, to su bili dani!

Sad, stvarno ne znam šta bih vam lepo rekao, sem ovog: kakvi god još horori da nas čekaju u 2021., i kakve god još strepnje, bojazni i slutnje da gajite oko korone, ekonomije, izolacije, telesnog i mentalnog zdravlja, haosa u banana-državi Srbendiji, a i šire, ipak imajte utehu u jednome: postoji najmanje jedna izvesno lepa stvar vredna čekanja u toj godini, a to je moj novi roman PROKLETIJE. Upravo radim intenzivnu „drugu ruku“, i mogu vam reći da je ovo ludilo kakvo niko ne očekuje – ali u dobrom smislu reči! Samo još malo strpljenja, ja se nadam da to bude privoljeno štampi negde krajem marta ili početkom aprila… Da smo živi i zdravi do tada!


Čuvajte se i pratite ovo mesto: već u prvim danima januara stiže moj top-10 najboljih filmova 2020, pa pretplata na dve nove Orfelinke, pa prikaz jedne odlične horor antologije, pa… svašta nešto.

Sve najbolje u 2021. žele vam Dr Ghoul i njegovi vodozemni Lavkraftoidi!

Neka vas ovaj poklon zaobiđe

Sve ostalo što bih vam imao reći u vidu motivacionih poruka, optimizma, nada i priželjkivanja, mnogo bolje i slikovitije kazuju donje želje i čestitke!

 
2 коментара:

  1. ... I da nam pozivi David Lynch barem do zavrsetka njegovog novog projekta - 13-odelne serije radnog naziva WISTERIA ili UNRECORDED NIGHT!

    ОдговориИзбриши
  2. Sto se tice pokojnog Boska Drljica Gandora ( gugl pretrage) , goule nadji njegove snimke YT , neces se pokajati . Kakav spoj filozofije , psihodelicno-horornog pogleda na svijet. Mislim da bi bio odlican pisac horora ili bilo kojeg zanra fantastike , ali jebiga masta mu se otela kontroli.

    ОдговориИзбриши