понедељак, 31. мај 2021.

BIO SAM BOG U BOSNI (I WAS A GOD IN BOSNIA)

 

Dok čekate PROKLETIJE (izlaze 20. juna!), savetujem da se podsetite romana NAŽIVO, vi koji ga imate pri ruci – odnosno da ga kupite vi koji ga još nemate. Dok je još dostupan…

A za ulazak u taj svet mraka i zla, jedna od bizarnijih, mračnijih vrata su i dokumentarac pod naslovom I WAS A GOD IN BOSNIA, o jednom italijanskom bolesniku i ludaku koji je svašta gadno radio u Bosni, a to je, navodno, uključivalo i snimanje snuff filmova…

Vest o tome citira se u NAŽIVOM, u celosti, a ja sam već pisao opširno o ovom filmu na blogu, i embedovao ovaj film, okačen na Jutjub. Mnogi su ga gledali, i nedavno mi ga neki čitaoci ponovo tražili (u razmaku od 7 dana dve osobe su mi pisale i tražile nekako da pogledaju ovaj film!). Naime, ispostavilo se da ga je Jutjub uklonio.

Trenutno ga nema nigde – osim tamo gde sam ga pre par dana ponovo okačio: ovog puta na VIMEO sajtu. Valjda će tamo duže da potraje, ali ipak, savetujem da ga pogledate što pre. Još bolje, skinite ga: add-in programčići uz Chrome uglavnom mogu da skinu video striming, uključujući onaj sa Vimea.

Dakle, ko nema blage veze niti pojma o čemu govorim, kakav je ovo film i o čemu, nek prvo pročita moj tekst OVDE.

A onda, nek baci oko na sam film, koji sam samo zbog vas, exkluzivno okačio OVDE: https://vimeo.com/5563753791 коментар:

  1. Imam prvo izdanje romana "Naživo" I sećam se dela gde se navodi ta vest.Mislio sam da je to plod fikcije,kad ono...ne lezi Vraže!Upravo sam ga skinuo,gledam ga sutra.Veliko hvala!

    ОдговориИзбриши