недеља, 30. октобар 2011.

NOĆ VEŠTICA U NIŠU


             Najavljujem dve akcije u Nišu povodom starosrpske slave koja se praznuje u ponedeljak 31. oktobra.

Maskenbal povodom Noći veštica
 
Žurka "Costume make up party" povodom Noći veštica, za ljubitelje provoda pod maskama, biće održana u ponedeljak 31. oktobra u niškom klubu "Feedback", sa početkom u 22 sata, a u organizaciji NVO "Altermedia". 

Specijalni gost žurke biće poznati skulptor i majstor maski i specijalnih efekata, Miroslav Lakobrija, koji je napoznatiji po svojim radovima u filmovima "T. T. sindrom", "Sveti Georgije ubiva aždahu", "Srpski film", "Život i smrt porno bande". Sve fotke sa njim u okviru ovog teksta napravljene su tokom njegove nedavne posete Niškoj Banji.

Miroslav će od 19 časova pokazati deo svog znanja i zainteresovanim posetiocima. Pa, ko bude bio najbrži dobiće najbolju masku za žur.
Za muziku je zadužen DJ Trenchtown Senior. 
Ulaz na žurku košta 100 dinara a kostimografija je obavezna!

Halloween specijal filmske emisije KADAR na TV Zona
U petak 04.11. u 18.45 h na niškoj TV ZONA biće prikazana filmska emisija KADAR tematski posvećena Noći veštica i hororu na filmu. 

Prirodno je i, praktično, neizbežno da u toj emisiji vidite i Ghoula (aka Dejana Ognjanovića) koji će, ovom prilikom, objasniti zašto je Karpenterova NOĆ VEŠTICA jedan od najvećih horora ikada snimljenih.

Dakle, gledaoci iz Niša i okoline koji hvataju ZONU neka pogledaju ovu polučasovnu emisiju koja će u potpunosti biti posvećena hororu. U njoj će, pored ostaloga, biti i prilog o Lakobrijinim maskama povodom gorenajavljenog dešavanja za sve one koji to ne vide naživo.

2 коментара:

  1. Било би фино да се то сними па доспе на нет за нас што су далеко од југа, ако не тражим(о) превише:)

    ОдговориИзбриши
  2. ako sve bude po planu i ako budem zadovoljan prilogom, okačiću ga na jutjub - tj. možda i celu emisiju, ako bude moguće.

    ОдговориИзбриши