недеља, 20. мај 2012.

SATANIZAM među Srbima (3): Dragoš Kalajić s one strane DUGE

             U okviru akcije "Ghoul otvara svoju Zbirku i kvari omladinu", nastavljam sa prezentacijom zabavnih i poučnih novinskih članaka koji su par decenija odstojali u mojoj Arhivi. Sada ih, ekskluzivno, razotkrivam čitaocima ovog bloga. Za ranije nastavke, proučiti tagove ARHIVA, DOWNLOAD a naročito SATANIZAM.
             Priču o Đavolu u ovdašnjim glasilima započeli smo uvidom u naoko nedužne magazine (Politikin zabavnik, Eureka...), nastavili sa onima za odrasle (Ilustrovana politika i sl.) a sada, u kulminaciji, kako i priliči, sa vama delim najbolje članke koje imam u svojoj arhivi – iz najozbiljnijih (?) listova kakvi su (bili) DUGA i EROTIKA!
            Svoje osvrte na Đavolja posla ovde nude imena kakva su Dubravko Grakalić, Nikola Jordanov (poznat po prevodu Dikovog UBIKA i po zlurado-lascivno-uspaljeničkim tekstovima u TAJNAMA) i Dragoš Kalajić (kontroverzni intelektualac desnog nagiba, vrsni znalac dekadencije, satanizma, sekti i uopšte mračne strane onoga za šta se deklarativno zalagao / "Solarni principi" i tako to).
            Dakle, u ovom nastavku – zaranjamo pravo u najmračnije tajne crnih misa, satanskih orgija, seksualnih zločina, poremećenih sektaša, pornografije, eksploatacije, dekadencije, satanizma pop-kulture i svih ostalih Zala. Vežite se – zaranjamo u članke iz veselih, predratnih, poznih 1980-ih i s početka đavolskih 1990-ih!
            Jedno je sigurno, ovo što dole nudim značajno je zabavnije od kretenski neukih crnomantijaških pisanija o satanizmu poput ovoga, ili ne daj "bože" – ovoga! Hi hi hi...
            Kao i uvek: klikni na sliku, ili još bolje – sačuvaj je pa otvaraj i uvećavaj, printaj, spaljuj u kadionici, žrtvuj crnu kokoš nad njom ili šta god ti padne na um! Samo nemoj posle da bude "Ghoul told me to"!


 
 

Нема коментара:

Постави коментар