izabrana dela

izabrana dela

петак, 26. јул 2013.

NAŽIVO u Njujorku


             Sticajem okolnosti bio sam sprečen da telesno uveličam promociju svog romana NAŽIVO u Njujorku, USA, ali bio sam tamo u duhu, tj. by proxy. Moja drugarica Lilit (puno ime i adresa poznati organima gonjenja) umesto mene je promovisala moj horor širom znamenitih ili barem slikovitih lokacija u Njujorku i okolini.
A evo ovde i nje lično kako se, ogoljeno-skrivena, pretvara da čita moje zlodelo.
            Inače, NAŽIVO je savršen roman za čitanje tokom leta – ne mora na plaži, može i u klanici ili nekom sličnom mestu (npr. autobusu) – jer se, kao i svi moji romani, dešava tokom leta – tačnije, u avgustu
To znači: ako ste do sada nekako neshvatljivo uspeli da NE nabavite i pročitate ovaj masterpis savremenog (ne samo) srpskog horora, ovo je pravo vreme da ga naručite – direktno od autora, tj. mene, na mejl dogstar666 at yahoo dot com

Cena je još uvek samo 450 din + 50 za ptt. Pa, gde to ima – horor svetskog ranga, za manje od 5 evrića? SAMO KOD GHOULA! 
            Ako još imate kakve nedoumice (bez obzira što je "kupiti ili ne kupiti NAŽIVO" = lažna dilema!), evo malo više o toj knjizi OVDE!
            A sada, da vidimo gde je sve NAŽIVO bio i šta je radio u Njujorku... uz malu pomoć drugarice Lilit...

 

 


 

9 коментара:

wellthatisgr8 је рекао...

Ovo u kanti za smeće mi je omiljeno od svih znamenitih mesta. Šalu nastranu, svaka čast za promociju, ali šta ćeš kod pravoslavne crkve? Mislim jeste da redak prizor u Ameriki, ali nekako mi ne ide da tu promovišeš knigu. Mada, i sama ironija takvog čina verovatno ima dovoljno humorističke vrednosti da ga opravda. :) Sve najbolje i živeo Kult.

Dejan Ognjanovic је рекао...

obrati pažnju: u pitanju je ALBANSKA pravoslavna crkva! kad pročitaš NAŽIVO biće ti jasnije! a do tada, znaj - sve ove lokacije odabrala je i uslikala LILIT, sa sebi svojstvenim smislom za osjećaj.

Subcomandante Markos је рекао...

Odoše sin, četnici i milosh...i još po neke stvari. Sabotage jebo te...

Dejan Ognjanovic је рекао...

eh, da. crni dani dolaze... iz blogosfere je nestao Milosh, nestao je Abraxas, obrisan je Chetnixploitation... a ni ja se ne osećam najbolje!

wellthatisgr8 је рекао...

Haha! Tek sad shvatam da je ovo КАФАНА! U sred New York City-ja.

Dante је рекао...

Zašto je obrisan Chetnixploitation?

Dejan Ognjanovic је рекао...

još nemam definitivnu potvrdu niti odgovor na to pitanje, pa mi ostaje samo da slutim da je Chetnixploitation obrisan iz istog razloga iz kojeg i Abraxas... tj. da ista ručica i slična psihologija stoji iza toga.

Dante је рекао...

Dajte ljudi, obnavljajte taj blog i češće pišite za njega. Potrebno je da neko raskrinkava na jedan analitički, a opet duhovit način to propagandno i antisrpsko smeće, a vi ste to radili baš kako treba. Mada ste u zadnjih godinu dana posustali. ;)Očekivao sam tekst o najcenjenijem i najnagrađivanijem, a istovremeno i najperfidnijem chex filmu, naravno o "Ničijoj zemlji" ali ga ne beše do ovog trenutka. Bilo bi dobro da nastavite sa tim i u budućnosti ako je ikako moguće.

Chucky94 је рекао...

Ova sa gej parom je vrh ali ova poslednj mi je najjaca,kao da govori : "I' ll be back". Sve pohvale za Lilit... E sad. Svi da kupe knjigu! Stvarno moze da se cita na svakom mestu...
Procitao sam je za vreme nastave u skoli. Horor svetskog formata, nema ovde patetike sve je in your face, sjajno zapleteno i jako dobro raspleteno, jos uvek mi se ne svidjaju oni sektasi pri kraju jebiga...
Sam kraj je GENIJALAN!!!