понедељак, 12. март 2018.

Šta sam pričao na Radio Beogradu            Tokom nedavnog boravka u Beogradu, na FEST-u, intervju sa mnom uradila je novinarka Radio Beograda 2, Ana Vučković Denčić. Razgovor koji smo snimili u Sava Centru, između dve novinarske projekcije, emitovan je na Radio Beogradu 2, u emisiji „Klub 2“, u četvrtak, 8. marta 2018. u 13:00 h.
            Glavni povod za razgovor bila je knjiga Više od istine: Kadijević o Kadijeviću, u izdanju Orfelina, pa smo tako počeli od toga kako je bilo razgovarati s Kadijom, kako je izgledala izrada knjige, koji su mi omiljeni delovi iz nje itsl. a produžili smo pričom o mom interesovanju za horor, o filmskoj kritici, blogu itd.
            Ako ovu emisiju niste poslušali onda kad je bila emitovana, iz opravdanih razloga, jer ste bili prezauzeti proslavljanjem tzv. Dana žena, sada je možete poslušati onlajn, na sajtu RTS-a (traje oko 44 minuta) ako kliknete na ovaj link. 

Sa istog mesta možete i skinuti audio fajl ako vam je tako lakše i draže, pa ga preslušavati iznova i iznova, zauvek i zauvek...

2 коментара: