субота, 1. април 2017.

Izaberite život

  
            Narode moj! Znam da bi neki sad ovde radije čitali rivju nekog filma ili knjige, možda stripa, ili barem divanili nad listom najboljeg ovoga ili onoga. 
Žao mi je, ali ovih dana se odlučuje o tome kako ćemo i da li uopšte živeti u narednih pet godina – da li će ovom zemljom i dalje vladati najgori ološ i šljam koji je ikada viđen izvan kanalizacije ili će možda, ipak, doći nešto pristojnije...
...i ja zato ne mogu sad da vam nudim eskapizam u čudesni svet mračne mašte i horora, jer HOROR daleko većih magnituda već vlada nama, i biće još veći ako mu se sada, odmah, odnosno u nedelju 2. aprila, ne stane za vrat!

Deco, Đavo je odneo šalu!
Ako ovaj PSIHO nastavi da vlada sa svojom progresivnom patologijom i sa svojom kamarilom lažnih doktora, lopova, falsifikatora, neznalica, ubica i prevaranata još pet godina...
 – kažite zbogom i horor književnosti, i izdavaštvu, i filmu, i SMISLU bavljenja bilo čime što nije vezano za EMIGRACIJU iz kloake u koju su Srbiju pretvorili ovaj bolesnik i njegov otpad sastrugan sa dna kace.

Jeste, lakše je zabiti glavu u pesak i praviti se da nas se sve to ne tiče. 

Ili pevati neki od retardiranih refrena:

„Svi su oni isti!“

„Ja sam apolitičan!“

„Baš me briga ko će da bude predsednik – isto sranje!“

„Ne verujem u demokratiju!“

„Politika me ne zanima!“

„Pokušao sam da glasam ranije, i ništa se nije promenilo: naravoučenije – ne vredi više ni pokušavati!“

„Predsednik je ionako samo protokolarna funkcija, nebitno je ko će da bude!“ itd.

Pa, ne bih da vam bilo šta popujem – kome nije BOLNO OČIGLEDNO koliko je poražavajuće štetna ova armija skakavaca predvođena klinički bolesnim manijakom i tiraninom, i koliko je VAŽNO da se toj zmiji stane na glavu ŠTO PRE (iako je već zatrovala i oterala toliko toga vrednog) – ja vam to ne mogu sada nacrtati.
Ako mislite da možete da se zabijete u svoje sobe i da čitate stripove, knjige, skidate filmove s neta i tako životarite a da vam onaj PSIHO svojim slinavim pipcima ne upada u taj mehur sreće i zadovoljstva 
– ako mislite da život zatrovan psihovim izlučevinama, i izlučevinama njegovih satrapa, može da traje i cveta u senci njihovog besramnog i bahatog ZLA 
– onda OK, iskoristite nedelju 2. april za šetnju u prirodi, igrajte se sa svojim kučetom ili decom (ako ih imate), sa svojom curom ili momkom, ližite sladolede, pijte pivo u nekom kafiću ili kafanici, stavite slušalice u uši i pravite se da sve ovo ne postoji 

– i da ne može i neće da utiče i na život vas i vašeg potomstva, ili na to što životom, sada i ovde, zovete.

Šansa je mala, ali ne i nerealna – da se GMAZOVI sklone mirnim, civilizovanim, legalnim putem: putem izbora. ISKORISTITE jebenu šansu sada, u nedelju, i glasajte PROTIV ZLA, a ZA život. 
Bolje sada, olovkom, kulturno i fino, nego kasnije pištaljkama, šerpama i ko zna čime. Mada, javlja mi se... ali, o tom potom...
Sitni procenti će odlučivati o tome da li ćemo, možda, svrgnuti trapavo presvučenog psiho radikala i sav onaj šljam koji nam ispija život još od 1990-ih a koji se sad zalepio uz njega, ili ćemo njihove odvratne njuške morati da gledamo i njihove bedne demagogije da slušamo bar još pet godina!

Zato, SVAKI glas protiv tog OLOŠA je važan.


A, što se mene tiče, na ovim izborima najzad ima i ZA koga da se glasa (a ne samo protiv koga)!

Čak i ako vam je do zajebancije – i ona, ovog puta, može da pomrsi konce psihopati gladnom moći! Ako su vam svi ostali mrski, izađite barem pa glasajte za BELOG.
Najvažnije je samo da bude što veći % onih koji NISU glasali za CRNOG – odnosno, za Smrt, Laž, Prevaru, Falsifikat, Potemkinova sela, Bezbudućnost, Pošast i Propast koje PSIHO neminovno nosi sa sobom.

Psiho iza sebe ima relativno stabilnu armiju potkupljenih, zastrašenih, ucenjenih, zaslepljenih i zaglupljenih; sve što treba da se desi sada jeste da brojčano nadvladamo tu rulju koja „prodaje vjeru za večeru“...
...odnosno prodaje budućnost svoje dece za neki privid „sigurnosti“ i „stabilnosti“ koji će prvi povetarac da oduva; za izmišljeni posao, za neku platicu, za dva kila šećera i kilo zejtina, za par crvenih novčanica milostinje, za trideset srebrnjaka, za sendvič...
Bitno je samo da Psiho NE dobije podršku veću od 50% ONIH KOJI IZAĐU DA GLASAJU.
Zbog toga je vredan i Beli, da povuče apstinente i „apolitične“. Ako vas je ranije mrzelo da mrdnete guzicu iz kreveta samo kako biste na glasačkom mestu na listiću nacrtali kurac, dignite je sad barem kako biste tamo zaokružili BELOG, i na taj KONSTRUKTIVAN način 1) povećali broj onih koji NISU glasali za ZLO i 2) dali jasnu i rečitu poruku da vam je MUKA od političara i njihovih floskula i da ste gladni PROMENA.
Ako Psiho firer u prvom krugu dobije 50% glasova IZAŠLIH građana – Srbija će definitivno biti pretvorena u spaljenu zemlju (ili, Lavkraftovim rečima, BLASTED HEATH), ne samo u ekonomskom smislu, nego pre svega u moralnom i duhovnom!
Jer nakaradne bezvrednosti koje ovaj ŠLJAM širi oko sebe truju DUŠE, truju mladost i lepotu i pamet, truju dobrotu i poštenje, ovaj kancer podriva sam ŽIVOT kao kakva „Boja izvan ovog svemira“ – a vi imate način da sprečite dalje TRULJENJE i mutacije ovog ionako već dobrano načetog naroda jednim kratkim i lakim potezom. Bolje olovkom nego mačem.

Imate opciju ako hoćete da glasate za ozbiljnost, a imate i za zajebanciju; ali bilo ovako ili onako, SAMO NEMOJTE ZA 6-6-6!


Izbori u nedelju 2. aprila dešavaju se na svetski dan borbe protiv autizma.
Slučajnost?
Ne bih reko!
Znakovitost? 100%!


JEBENO IZAĐITE I GLASAJTE PROTIV CRNOG!

Jer, ako šljam i ovog puta odnese pobedu – odneće i Đavo šalu, a doneće horor pred kojim će i horori kojima se bavi ovaj blog postati bledi, blentavi i bespredmetni.

Ako PSIHO pobedi – ovaj blog više neće imati smisla.

Mislite o tome.


I GLASAJTE! ZA ŽIVOT!