уторак, 5. април 2011.

Nevidljivi Ghoul


ko treba da zna do sada sigurno već zna da je Pogled iz svemirskog broda najpouzdaniji i najrelevantniji domaći sajt na kome se možete pravovremeno obavestiti o SVIM značajnim dešavanjima iz svetova horora, SF-a i fantastike – bilo da se radi o najavama tribina, novih prevedenih naslova, filmskih premijera ili drugih vesti i dešavanja. to je prijateljski sajt koji je uredno pratio i ghoulish aktivnosti, njihov banner je zaslužio da bude u krajnje probranom društvu skroz desno na ovom blogu itd.
            glavni krivac za taj sajt je vlada 'nevidljivi' koji je svojevremeno imao i emisiju na radiju o ovim fanta-žanrovima, a ona je nedavno vaskrsnuta, ovog puta na radiju Bg 202. tačnije, od nedelje 27. februara emisija "Pogled iz svemirskog broda" ide na Radio Beogradu 202 u terminu od 20 do 22 časa. u Beogradu se čuje na 101,8 i 104,0 MHz, u ostatku zemlje: 98,5 (Subotica), 98,9 (Deli Jovan), 100,4 (Tupižnica), 101 (Besna Kobila, Jagodina), 101,6 (Ovčar), 102,1 (Kopaonik), 103,5 (Jastrebac).
što je najvažnije, taj radio možete slušati i preko neta, OVDE, jer let's be real, ko uopšte danas stvarno sluša radio, osim preko neta/kompa (if at all)?

27. marta je radio emisija nevidljivog ugostila i izvesnog ghoula – tj. mene, jer nema drugog. putem nevidljivih telefonskih impulsa obratio sam se naciji preko nevidljivih radio-talasa, a za sve one koji to nisu tada odslušali, evo snimka u formi nevidljivih bitova (mp3 audio u rar arhivi okačenoj na user-friendly MEDIAFIRE). znači, samo tu deonicu sa mojom pričom možete skinuti SA OVOG LINKA.
o čemu sam govorio?
tri su glavne teme: 1) najnoviji FILAŽ i SRPSKI FILM i subverzivna srbija u njemu; 2) jovanka vučković i njeni ZOMBIJI; i 3) kako ide doktorat i šta se još sprema iz ghoulish knjiške kuhinje.
pa, eto, koga zanima da to čuje, u savršeno jasnom i glasnom audio fajlu, nek skine i sluša i beleži...