уторак, 19. април 2011.

ARKHAM SANITARIUM – scenario i najava


ne znam da li svraćate i na moj engleski blog, ali za slučaj da vam je promaklo, okačio sam tamo osvrt na scenario predstojećeg lavkraftovskog omnibusa koji je prethodno izašao na TWITCHU.
otkud to?
videli tvorci moj rivju za del torove nesuđene PLANINE LUDILA, dopalo im se to (iako nije bilo nimalo blago niti zašećereno), i drznuli se da mi proslede svoj scenario, u nadi da su uradili bolji posao od del toroa!
i, suprajz: jesu! scenario je vrlo dobar, kao što možete videti ovde: H. P. Lovecraft's ARKHAM SANITARIUM - Script Review .
            istina, brine me što je reditelj debitant, što su mu glumci sve neki neafirmisani početnici, što se radi sa sitnim parama i sa nekom kamerom koja nije RED, tako da je pitanje na šta će sve to da liči – plus, snimanje kreće sredinom maja, a već oktobra planiraju premijeru, pa se pribojavam da tu neće biti neke opsežne postprodukcije... no, da ne uročim, za sada to ima solidnih potencijala, a dobijaću i nadalje exkluzivne materijale od njih, pa ćemo videti u šta će sve da se izrodi.