среда, 22. јануар 2020.

Kult Gula puni 11 godina: AKCIJA!




            Narode, ovca mi se jagnji i nemam vremena za dugačka razglabanja o tome kako je ovaj blog predivan i božanstven i mnogoobožavan i koliko su njegovi čitaoci najbolji na svetu i sva ta sranja.  
To smo što smo, taki smo kaki smo već punih 11 godina – kome se sviđa, dobrodošo, kome se ne sviđa, bolje mu ušo!
Ovo su slavljenički dani i u širem smislu, jer je izdavačka kuća Orfelin (za koju radim, ako niste primetili, već 5 godina) objavila roman koji je pre par dana dobio NIN-ovu nagradu za roman godine, a u najužem izboru od 5 naslova bio je i odličan roman vlasnika Orfelina – moj prikaz te knjige je OVDE.
Dakle, Orfelin je priznat od strane književnog mejnstrim, istina ne zahvaljujući hororu (jer to bi bila naučna fantastika!), a to valjda znači da će naše zajedničke horor akcije planirane za ovu godinu stajati na čvršćim, stabilnijim nogama.
U tom smislu, ja ovih dana privodim kraju rad na čak dve nove knjige edicije „Poetika strave“, i zato nemam mnogo vremena za tupljenje: ukratko, blog ide svojim tokom, ima svoju publiku, svoj fidbek, svoje posete koje su u okvirima ranijih godina, a ja ću se njime baviti onoliko koliko mi druge horor aktivnosti dopuste.
Kao što znate, prošlogodišnji jubilej proslavili smo RADNO, objavljivanjem knjige KULT GULA: PRVIH 10 GODINA, u kojoj je stručni žiri odabrao najbolje dotadašnje tekstove sa bloga. Zahvaljujući vašoj pretplati, ali i daljem interesovanju, na promocijama i drugačije, to se pokazao kao uspešan poduhvat.
Otišlo je nešto preko 400 primeraka (od 500) za prvih godinu dana, što je sasvim OK. Not great, not terrible. 
Naravno, prava jagma će da krene tek kad se ovo rasproda – ali za sada budite mirni, imam još nekih 80-ak komada sigurno. Valjda. Nisam skoro proveravao...
Anyway – da zasladimo ovu proslavu 11. godine bloga, evo nove AKCIJE koja traje od 22.01. u podne do 24.01. u minut do ponoć


svako ko to poželi u ova dva dana može knjigu KULT GULA kupiti po specijalnoj rođendanskoj ceni od samo 700 dinara (+ ptt). Njena redovna cena je 900 (+ ptt).

A ako nekim slučajem još sebi niste pribavili moj roman NAŽIVO (čija je cena 800 din + ptt), to znači da samo u ova dva dana te dve knjige – KULT + NAŽIVO – možete imati za smešnih 1.500 din (+ptt).
Ko želi da se proveseli, neka se javi na moj mejl dogstar666 at yahoo dot com radi dogovora oko načina slanja i plaćanja.
Važno: akcija važi za sve koji mi se JAVE MEJLOM u rečenom vremenskom periodu. Uplata može da se sačeka do 1. februara, ako je neko preterao sa januarskim slavljima i troškovima pa čeka sledeću platu. Ali javljanje na moj mejl mora biti obavljena u ova dva dana, ne posle toga.
Eto. Ko čita Kult Gula – taj nije ljudska nula! Ko Kult Gula čita – velika mu... plata, dabogda!
Uzdravlje!