понедељак, 26. октобар 2020.

NAŽIVO i KULT – akcija!



U normalnim godinama u ovo doba, u poslednjoj sedmici oktobra, u Beogradu se odigravao veliki Sajam knjiga, najveći u regionu. U nenormalnoj 2020. Sajma nema, promocija knjiga in vivo nema, normalnosti ima sve manje...

Pošto većina izdavača ovih dana, krajem oktobra, preko svojih sajtova ili u knjižarama (ko ima) nudi „sajamske“ popuste na svoja izdanja, i mi u redakciji Ghoul Press Publishing Inc. jednoglasno smo doneli odluku da zainteresovanima ponudimo malo AKCIJE!

 

AKCIJA!

 

Povodom „sajamske nedelje“,

ali i u susret predstojećoj Noći Veštica,

Ghoul Press vam nudi popust na svoja izdanja

koji važi za sve

koji se jave u ovih 7 dana,

od 26.X do 02.XI.

 

 

NAŽIVO:

(o)kultni horor roman o Paklu 1990-ih, nikad aktuelniji nego danas, kad iznova proživljavamo 1990-te: pornografija, horor, splater, snuff, Satanizam, okultizam, Kosovo, dekadencija... prepliću se u vrtlogu strave i užasa kakav još niste videli.

Cena: 690 din (sniženo od 800)

 

KULT GULA:

Enciklopedija horora, antologijski izbor najboljih prikaza horor filmova i knjiga te drugih hororoidnih tekstova sa ovog bloga.

Cena: 790 din (sniženo od 900)

 

Ova ponuda važi za sve koji se jave na mejl dogstar666 at yahoo dot com u navedenom periodu: uplata ne mora biti odmah, moguće je sačekati one koji početkom meseca primaju plate – važno je samo da se mejlom javite u ovih nedelju dana i rezervišete sebi šta želite, od 26.X do 02.XI.

 

Inače, imam zadovoljstvo obavestiti vas da sam prethodnog vikenda okončao pisanje prve verzije PROKLETIJA, mog trećeg romana, koji je nastavak romana NAŽIVO.

Naravno, trebaće još vremena za rad i poliranje tog teksta dok ne bude zreo za čitaoce – sigurno ga ne treba očekivati iz štampe pre proleća 2021. – ali svi vi koji do sada još niste nabavili NAŽIVO, evo prilike da taj propust nadoknadite na vreme i spremite se, tokom jeseni i zime, za stravu i užas PROKLETIJA koji vas čekaju dogodine.

U ovom postu uživajte u više nego prikladnim in vivo fotkama koje sam nedavno uslikao u Beogradu, u Muzeju medicine (ulaz iz ul. Dž. Vašingtona), a nekolicinu i u obližnjoj mu botaničkoj bašti.

Fotomodel (onaj lepi): Ana Marija Grbić, moja draga prijateljica.


Fotomodeli (oni ružni): Greške Prirode!

Dakle, pišite na mejl dogstar666 at yahoo dot com i uzmite sebi jednu ili obe ove divne knjige dok ih još ima, jer doštampavanja neće biti!

NAŽIVOG imam još nešto manje od 100 primeraka, a KULTA manje od 50!

ŽIVELI!