субота, 6. април 2019.

Svetska premijera knjige KULT GULA


Daje se na znanje! Prva svetska promocija upravo izašle knjige KULT GULA: PRVIH 10 GODINA, izbora najboljih tekstova sa bloga The Cult of Ghoul, koja sadrži filmske kritike, književne kritike, horor i više od horora, mrak, ludilo, crni humor... desiće se u Beogradu!


Mesto: 
Kafe-galerija POLET 
(Cetinjska 15)

Vreme: 
ponedeljak 8. april 

u 19h

Učesnici:
Ana Marija Grbić, voditelj (lepa devojka)

Dejan Ognjanović, autor (zli gul)


            Zašto baš u Beogradu? Zato što je, kao što već rekoh OVDE, skoro polovina pretplatnika ove knjige upravo nastanjena u Beogradu i okolnim selima (Vrčin, Zemun, i sl).
            Ovim pozivam sve pretplatnike koji mogu da se pojave naživo u ponedeljak između 18 i 22 h u POLETU, da svrate po svoj primerak, potpis, druženje, piće, ovo-ono i abre-ubre.
            Dođite, biće ovo unikatno veče, verujem da će biti vanredno zabavno zato što je takva voditeljka ovog programa, i mislim da će ovo biti izrazito nekonvencionalna promocija. Ko ne dođe – kajaće se. Pokušaću da obezbedim snimanje videlom, ali ne obećavam da će se to desiti. Uostalom, naživo je ipak naživo!
            Dakle, nosim sa sobom spisak pretplatnika, dovoljno je samo da dođete i predstavite se – ili, ako baš ne možete lično, pošaljite nekoga umesto vas! – i uzmite knjigu na ruke, bez cimanja sa poštarima i bez saspensa „da li će da mi stigne ili se izgubi negde, da li će da mi dođe izgrebana i ulubljena ili glatka i cela, da li će da putuje dva ili sedam dana“ itsl.
            
VAŽNO! Naravno da ću sa sobom imati dovoljno primeraka KULTA GULA i za sve one koji nisu stigli da se pretplate, ali koji žele da knjigu sada kupe. Cijena? Prava sitnica! Samo 900 din za 500 strana ove tvrdokoričene ljepotice! Znači, svako ko dođe, moći će da knjigu kupi u POLETU!

            Podsećam, ove knjige neće biti u knjižarama: lopovski „distributeri“ mi traže maržu u iznosu od 55% cene, na šta ja kažem: MORE, MARŽ! Jedini način da je kupite jeste – direktno od mene, ili naživo, ili poštom.
            Oko pola tiraža je već prodato, tako da ne savetujem da se predugo kenjkate i oklevate. Doštampavanja neće biti.
                Ko želi da SAD poruči ovu knjigu, neka mi piše na mejl radi dogovora: dogstar666 et yahoo dot com


            Ujedno obaveštavam sve ostale, koji žive drugde, a ne u Beogradu – da su danas (subota, 6. april) poslati i poslednji primerci za nebeogradske pretplatnike. Sa slanjem sam počeo pre tri dana, kada se smirio štrajk poštara, i mnogi od vas su knjigu već dobili; ostalima je na putu. Svi koji je još nisu dobili, neka je očekuju početkom iduće nedelje, tj. max 8-10. aprila.
            Ostadoh je dužan, istina, nekolicini Nišlija, kojima sam hteo naživo da je uručim, pa nisam uspeo da se vremenski organizujem. To ćemo srediti posle 15-og aprila, čim se vratim s puta. Molim za strpljenje!
            Kakvog puta?
            Idem opet u Ljubljanu na horor festival KURJA POLT.
            Svi oni koji dolaze tamo – Ljubljančani, a i šire – a žele KULT GULA ili neku drugu moju knjigu, neka se jave što pre na mejl dogstar666 et yahoo dot com i kažu šta i koliko žele!
            Ajd' pa vidimo se!