петак, 15. фебруар 2019.

KULT GULA: korica je tu, pretplata traje!



Blog The Cult of Ghoul napunio je 22. januara 2019. DESET GODINA otkako vas neprestano, i zimi i leti, u tuzi i u veselju, obaveštava, zasmejava, vodi i navodi i zavodi, plaši i ježi i zgražava, i ko zna šta sve ne. 
          Tim povodom napravio sam izbor najboljih mojih tekstova objavljenih premijerno na ovom blogu, i to sredio, apdejtovao i spakovao u knjigu pod naslovom KULT GULA: PRVIH 10 GODINA.
            Upravo sam gore obznanio njenu koricu koju je sočinila umjetnica Tijana Jevtić! A evo kako će to izgledati naživo kad izađe iz štampe negde sredinom marta.
            Podsećam: KULT GULA: PRVIH 10 GODINA je knjiga obima 500 strana, standardnog formata (20,5 x 14 cm), u tvrdom povezu, šivena, cb-ilustrovana.         
            Pretplata još traje, a evo i jednog apdejta: pretplata je produžena do nedelje, 3. marta! Naime, prvobitni kraj pretplate bio je 24. februar – međutim, naknadno sam shvatio da ja tada neću ni biti kod kuće, već na FEST-u, i da ću finišom knjige moći da se bavim tek po povratku kući, pa sam zato rešio da vam dam još 10 dana fore da naručite ovu knjigu i upišete se u listu njenih pretplatnika, koja će biti odštampana na kraju knjige.
            Naravno, knjiga će se prodavati i nakon toga (barem dok bude dostupan tiraž od 500 komada, koji neću doštampavati), ali ako želite da vaše ime bude u knjizi, morate mi se javiti najkasnije do nedelje 3. marta uveče (do ponoći)!
            CIJENA? PRAVA SITNICA!

            Ovo luksuzno, lepo, obimno izdanje košta samo 900 din sa uračunatim ptt-om. Možete uplatiti na račun (bolja opcija) – ili slati ptt uputnicom. U svakom slučaju, obavezno mi se javite, pišite na mejl dogstar666@yahoo.com i ubeležite svoje ime među one koju su na najkonkretniji način podržali moj rad na ovom blogu!
            U narednim danima obznaniću malo više konkretnosti o sadržaju (HINT: pored tekstova sa bloga biće tu i nekoliko stvari ekskluzivno i samo u knjizi!)...
            Videćete uskoro unutrašnji dizajn, koji je načinio David Tankosić, verna Orfelinova uzdanica – čovek koji je svojim artworkom ukrasio II izdanje mog ZAVODNIKA, dizajnirao VIŠE OD ISTINE i spolja i unutra, kao i NEKRONOMIKON, a sada je na profesionalan i nadahnut način ukrasio i unutrašnjost ove knjige, koja će (očigledno, i ako ste uopšte sumnjali) biti urađena po visokim profesionalnim standardima, i u pripremi, i u štampi.  
Ovo je knjiga za ponos, i meni, autoru, i vama, njenim čitaocima, i u njenoj izradi nije se ni na čemu štedelo (sem na honorarima za saradnike i autora).
Ne oklevajte previše, javite se i naručite sebi barem jedan primerak. Za više njih (ako hoćete da nekome poklonite itsl) cena je još povoljnija: 1.700 za 2 primerka, 2.500 za 3, a samo 3.200 za 4... U svim slučajevima, ptt je uračunat u navedenu cenu.
            Malo više detalja o ovoj knjizi možete naći i OVDE: kliknite slobodno, ovaj blog ima zube ali ne ujeda bez povoda!