недеља, 11. август 2019.

Jedan dobar prikaz romana NAŽIVO

  

Pre svega, da obavestim one koje zanima da je spektakularno uspela promocija KULTA GULA i NAŽIVOG u Nišu, održana 10.08.2019. u okviru STRIPORAMA festivala. Bilo je prisutno 15-20 posetilaca (što je bar za 15 više nego što sam očekivao) a prodate su čak 4 knjige (1 KULT i 3 NAŽIVA), što je bar za 3 komada više nego što sam u najoptimističkijim snovima smeo slutiti!
Pored toga, lepo sam proćaskao sa D. Nenadovim, kojeg veoma cenim, sa Lilit (puno ime poznato redakciji) koja mi je dopremila 4 knjige čak iz USA i još sa nekim Nišlijama. Naravno, od drugara i rodbine koji su obećali dolazak nije došao niko. 
Ali, podvlačim, sve je to u skladu sa očekivanjima, pa i preko njih; ja sam prezadovoljan. Od Niša očekujem isključivo NIŠta, i svaki put kad dobijem bar malo iznad NIŠta, ja sam srećan kao da sam dobio na lutriji.
A sada sam još srećniji jer malopre videh vrlo dobro sročen kritički osvrt na moje čedo, NAŽIVO, i to na blogu EXPERIMENT. Taj odličan prikaz me i ne čudi jer dolazi od Miljana Ristića, kolege pisca i kolege blogera, iz Negotina, koji je već ranije više nego adekvatno reagovao i na mog ZAVODNIKA (klikni pa vidi!)

Njegov rivju NAŽIVOG možete pročitati ako kliknete OVDE.

 

Preporučujem da slobodno prošvrljate i drugde po njegovom blogu EXPERIMENT, jer naći ćete tekstove o mnogim vrednim i Ghoulougodnim knjigama, o kojima se pisalo i ovde na blogu, recimo – Progutana – Dejvid Kronenberg, Borilački klub, U miso supi –Rju Murakami, Luzitanija, itd.
NAŽIVO ponovo u Prištini: uslikao jedan poštovalac pre nekoliko godina

P.S. I ovom prilikom podsećam: NAŽIVO nema knjižarsku distribuciju. NAŽIVO nema marketing. NAŽIVO niko ne gura i ne promoviše, sem gerilski, njegov autor. I zato, ako vam se ova knjiga dopala – preporučujte je i/ili kupujte svojim prijateljima, ljubavnicima, ženama (deci baš i nemojte, bar dok ne napune 21 godinu), poznanicima... Hvalite je na Goodreadsu... Širite Jevanđelje, širite Kult...
NAŽIVO ponovo u Prištini

A ko još nema NAŽIVO u njegovom ultimativnom izdanju, nek ne čeka previše – pola tiraža je već otišlo... Pišite na dogstar666 at yahoo dot com – cena je samo 800 din + ptt...

Avgust je idealan mesec za čitanje ove knjige jer i njegova radnja dešava se usred jednog vrelog i haotičnog, predapokaliptičnog avgusta... Zato, ne oklevajte previše...