понедељак, 21. новембар 2011.

Promocija APOKALIPSE u Nišu (audio)


            Kao što je ovde već bilo uredno najavljeno, niška promocija antologije domaćih priča o smaku sveta Apokalipsa juče, danas, sutra održana je u utorak 08. novembra 2011. godine, u 19 časova, u niškom SKC-u, u organizaciji NKC-a i SKC-a. Na podijumu su bili, i o knjizi govorili: Goran Skrobonja, pisac i izdavač; Jovan Ristić, novinar (za ovu priliku od organizatora najavljen kao "književni kritičar"), kao i trojica niških pisaca zastupljenih u knjizi: Zoran Pešić Sigma, Dejan Ognjanović i Marijan Cvetanović.
            U publici je bilo duplo više ljudi nego za mikrofonima: čak desetoro njih je došlo na ovo zbitije, iako je u isto vreme bila nekakva slava (Mitrovdan, ili tako nešto; ne pitajte mene)!
            E, baš zbog tih kojima je slava bila preča, a Niš predalek, evo prilike da čujete o čemu se tu govorilo, jer – odmah da kažem – svi učesnici su pričali kao da je pred njima najmanje 50 zainteresovanih posetilaca, tako da zaista vredi poslušati ovo što je moj verni diktafon usnimio a što sam sada, ekskluzivno za The Cult of Ghoul, okačio na Mediafire kako bi narod to mogao bez problema da skida, sluša i edukuje se.
            Uverite se: SKC-ova najavljivačica predstavlja Dejana OgnjEnovića. Saznajte: zašto je Skrobonja odabrao baš Apokalipsu? Koje su naredne tematske antologije? Počujte, pravo iz BETA-e: kakve su nas sve apokalipse snašle u 2011-oj? Otkrijte: kako i zašto su baš ovi nazočni pisci napisali baš ove priče? Nasmejte se: iako malobrojna, publika je sadržala najmanje jednog frikšou-kripšou posetioca – počujte njegovo pitanje i komentare, i divite se!
            Dakle, kliknite OVDE i skidajte – Ghoul časti!