четвртак, 30. децембар 2021.

Velika novogodišnja AKCIJA!!!

 


Dragi moji čitaoci, evo, da još nekako sebi i svojim najdražima ulepšate predstojeće praznike, nudim vam neke prelepe knjige, idealne za poklanjanje!

Nekima je cena blago smanjena samo tokom ovih dana: AKCIJA važi za porudžbine primljene od 29.12 do 06.01.

Drugima je cena ista kao i do sada, uglavnom zato što ih imam u vrlo malom broju primeraka (tko prvi djevojci…), i zato što u svetlu najnovijih poskupljenja svega i svačega, nekakva „akcija“ jeste i u tome što ja, eto, nisam podigao cene iako svi drugi jesu, nego su sada –za neke knjige- iste cene kao i pre godinu ili dve.

Dakle, ovih dana vam nudim sledeće:

 

---NEKRONOMIKON - 2.200

(inače je cena kod mene 2.300)


---KNJIGA EJBONOVA - 2.200

(na raspolaganju sada imam samo 4 primerka)


---PROKLETIJE - 800

(inače je cena kod mene 900)


---NAŽIVO - 800

(ostalo još oko 25 primeraka)


---KULT GULA – 800

(ostalo još oko 25 primeraka)

(inače je cena kod mene 900)


--- LAVKRAFTIJANA - 1.800

Enciklopedijski leksikon pojmova vezanih za H.F. Lavkrafta

Imam samo jedan.


 + Bacite oko na nedavni moj SHOP, ima još nekolicina knjiga na raspolaganju - OVDE.

Ako nešto od ovoga poželite, pišite na dogstar666 at yahoo dot com i odmah u mejlu napomenite kako biste hteli da vam se šalje. Ono što pošaljem danas popodne Post Expresom trebalo bi da vam bude isporučeno sutra, 31-og! Ono što šaljem kao Preporučenu Tiskovinu – stići će nekad posle praznika, kome nije hitno. Ptt nije uračunat u gornje cene.

Naravno, možete mi pisati i naručivati svih ovih dana, sve do 6. januara u ponoć. Ne morate uplatiti odmah, dovoljno je samo da pošaljete porudžbinu u tom periodu.

 

Toliko što se tiče akcije.

Što se tiče tzv. Nove godine – želim vam mnogo pameti, zdravlja i dobrog ukusa. I ne opuštajte se previše: imajte na umu ovu divnu jezgrovitu poruku Gerija Larsona.

 

Čitamo se odmah posle Nove godine sa sumiranjem toga šta smo hororično radili, najavama hororičnih divota koje vam spremam za iduću godinu, a stižu i rivjui i liste naj-horora! Suprajz, pred kraj godine se pojavilo nekoliko odličnih, pa ćemo posle dugo vremena imati jednu vrlo reprezentativnu godišnju listu...

ŽIVELI!!!