среда, 4. децембар 2019.

Ghoul u Banjaluci!

  

            Dragi moji Banjalučani i ostali građani Republike Srpske: kao što znate, volim vaš grad, u kojem sam bio dva puta, i rado bih opet došao, samo da me neka kulturna institucija pozove da naživo dođem!
            Dok se to ne desi (nadam se da bude iduće godine, ovde ili onde – ovako ili onako!) – evo lepe vesti za sve vas koji ste hteli da dođete do mojih knjiga, a veštačke granice i prepreke između nas su do sada to činili teškim i neisplativim. Naime, pošto smo, formalno, dve različite države, između nas je gomila granica, carina, taksi i nenormalnih tarifa kako za slanje novca (od vas meni) tako i za slanje pošiljki (od mene ka vama).  
Konkretno, za knjigu koja košta u Srbiji 10 eu, neko iz Rep. Srpske treba da plati još 10 eu za poštarinu, plus barem još oko 5 eu za platni promet (Western Union ili nešto slično) – tako da ta knjiga vas više ne košta 10 eu, nego 25 eu, ili više!
            Elem! Nema potrebe da toliko plaćate – ili da se smarate gnjaveći rođake iz Srbije, ili prijatelje koji dolaze u Srbiju, da vam kupuju moje knjige: počev od 10. decembra pa nadalje, moje knjige NAŽIVO (kultni horor roman koji se dešava u leto 1995. i čak se i dotiče ratnih dešavanja u Bosni...) i KULT GULA (kritike, eseji, izveštaji, liste itd. vezani za horor, mada ne samo za horor) moći ćete da u Banjaluci kupite u knjižari-antikvarnici RAMAJANA.

Antikvarijat Ramajana
Aleja Svetog Save 64, Banja Luka
Email: info@antikvarijatramajana.com
Telefon: +387 64 44 04 922 (viber, WhatsApp)
+ 387 51 963 874


            Veb sajt je OVDE.


            Cena tih knjiga će biti oko 10 eu, tj. oko 20 maraka, tako da sad najzad po razumnim uslovima možete doći do njih.
            Naravno, ako ne živite u banjaluci nego negde druge u Rep. Srp. ili u ostatku Bosne, na navedene telefoen i mejlove možete ih kontaktirati i naručiti od njih knjigu ili knjige!
            Za početak im je otpremljeno po 5 primeraka od svake, pa ne čekajte i ne oklevajte previše. Ako bude još interesovanja, gledaću da otpremim još primeraka.
            Dolaze slave i Nove godine, pa je ovo pravi čas da sebi ili svojim dragim osobama poklonite ove divne, hororične, nečastive knjige!

            Eto, toliko za sada, a nadam se dogodine u Priz... ovaj, Banjaluci!


            PS: Valjda znate, ali da ipak kažem: knjige koje sam radio za ORFELIN – edicija „Poetika strave“, zatim NEKRONOMIKON, moj roman ZAVODNIK, itd. – to sve imate u knjižari „Kultura“ u Banjaluci. A možda ih ima i u ovoj Ramajani – proverite!