уторак, 26. март 2019.

KULT GULA je izašao iz štampe!

  

            Narode, verovali ili ne (a neki sigurno i sad još sumnjaju), evo u inat dušmanima, KULT GULA je izašao iz štampe!
            Danas sam od štampara uzeo samo nekoliko komada koje sam mogao u rancu da ponesem, a u sredu mi stiže na noge veći deo tiraža.
            To znači, dragi moji pretplatnici, da prvu turu pošiljaka nosim na poštu u četvrtak i najsrećniji će svoje primerke dobiti već u petak. Šaljem po redosledu vaših prijava za pretplatu, dakle, uredno, po spisku.
            Svi ostali koji su se pretplatili dobiće svoje primerke tokom iduće nedelje.
            VAŽAN DETALJ sledi!
            Kao što sam već u OVOM POSTU kazao, skoro polovina pretplatnika je iz Beograda i bliže mu okoline.
            E pa, Beograđani i svi vi što u njemu maštate o sreći: beogradska promocija zakazana je za 8. april, u klubu POLET.
            Zamolio bih sve vas koji biste mogli da dođete naživo na tu promociju, a niste baš smrtno nestrpljivi da SMESTA, ovog časa, najkasnije SUTRA već krenete da čitate tu knjigu – dakle, vi koji možete da sačekate 10-ak dana, i dođete da je uzmete naživo od autora a da se usput ne bakćete s poštarima i njihovim dobrim raspoloženjem – ajde javite mi mejlom da vam ne šaljem primerke poštom nego da računam da ćete ih uzeti lično, na promociji, 8. aprila.
            Meni je svakako lakše da pošaljem poštom jedno 7-8 PAKETA od po 10 knjiga do POLETA, nego da pakujem i šaljem skoro 60 zasebnih primeraka svakome.
            Naravno, biće onih koji ne mogu da dođu, ili neće, ili su previše nestrpljivi da knjigu uzmu SMESTA, i to je OK. Na preuzimanje naživo računam samo od onih koji mi se jave na mejl i kažu: GULE, NE ŠALJI POŠTOM, DOLAZIM NAŽIVO 8. APRILA!
            Svima ostalima šaljem poštom tokom ove nedelje, a što ne stignem fizički da odnesem tada, odneću početkom sledeće, ali do petka 5. aprila trebalo bi SVI pretplatnici da je dobiju.
            Nišlije ću kontaktirati lično, pošto ih nema mnogo, bzvz da šaljem poštom, dogovorićemo neki termin za susret u gradu, za naživo preuzimanje.
            Verujem da ima i onih među vama koji sad misle: STO MU MUKA, MISLIO SAM DA OVAJ GUL SAMO LAŽE I OBMANJUJE NAROD, DA NIŠTA OD TE KNJIGE NEĆE BITI! AL SAD KAD VIDIM OVU LEPOTICU, OVAKO BUCKASTU I SLATKU, MORAM JE IMATI NA SVOJOJ POLICI!
            Ako ste jedan od tih, ne očajavajte: tiraž od 500 komada je za sada rasprodat samo nešto preko polovine. Još uvek imam oko 200 primeraka slobodnih za zainteresovane. Javite se, pišite na dogstar666@yahoo.com i naručite svoje primerke! Cena je 900 din + ptt (60 din).
            Naravno, ako ste iz Beograda, a niste pretplatnik, možete doći naživo 8. aprila i kupiti knjigu na licu mesta.
            Toliko o tome, za sada...
VAŽAN APDEJT: Zbog upravo započetog štrajka u Pošti Srbije, koji je počeo u Beogradu ali širi se i na druge centre, a od danas mu se priključila i pošta u Nišu, pakete odnosno knjige pretplatnicima neću slati dok se ta situacija ne raščisti, odnosno dok Pošta ne bude opet normalno funkcionisala. 
        U ovom trenutku je neizvesno da li rade makar malo, ili nimalo, ograničeno ili nikako, a jedino je izvesno da se već stvaraju gomile i gomile neisporučene pošte, ponajviše u Beogradu, ali i u drugim centrima. Zbog toga, kako ne bismo rizikovali da u tom HAOSU knjige budu zaturene, zadržane, izgubljene itsl. molim vas za još malo strpljenja dok se ova vanredna situacija, na koju ne mogu da utičem, ne okonča. 
      Promocija u Beogradu biće održana kao što je zakazano, 8. aprila, i na njoj će i pretplatnici i svi drugi moći da dobiju, odnosno kupe knjige, koje će biti dopremljene alternativnim putem, a ne poštom.