петак, 10. фебруар 2012.

Zlatni Ghoul – progovorio!

             U nedelju 22.01.2012. gostovao sam u emisiji "Pogled iz svemirskog broda" na radiju Bg 202 (ide svake nedelje 20-22h). Voditelj te emisije, poznat pod konspirativnim imenom "Vlada Nevidljivi", propitivao me je tom prilikom u vezi sa dodelom nagrada Zlatni Ghoul za postignuća u hororu, a sa naglaskom na domaćim (srpskim) dobitnicima.  
Druga, tome srodna tema razgovora, bila je treća godišnjica bloga THE CULT OF GHOUL koja se desila baš u to vreme, te planovi, programi, želje i čestitke povodom tog vrednog jubileja.
            Svi oni koji iz opravdanih (i onih drugih) razloga nisu slušali radio baš u to vreme, evo ekskluzivno –samo ovde!- izdvojene te deonice. Dakle, sada ne morate da se gnjavite celom tom emisijom, koju imate ucelo onlajn, na adekvatnom mestu
Ako vas zanima šta sam pričao o ovom blogu, o BUNTOVNICIMA, NEPRIJATELJU, VRTOVIMA NESTVARNOG i NAKOTU, možete da poslušate otcepljenih desetak minuta priče sa mnom. 
Samo treba da kliknete i sa još uvek pouzdanog Mediafire skinete audio fajl Dejan Ognjanovic, Zlatni Ghoul, 22_01_2012 PISB Beograd 202, i eto radosti, zabave, pouke i svega što vole mladi.