петак, 24. децембар 2010.

DARK STARS RISING – KNJIGA GODINE!


            evo knjige koja je napravljena kao poručena za ghoulish taste i koju svim srcem i dušom preporučujem sličnim ghoulish individuama!
            pun naslov je DARK STARS RISING: Conversations from the Outer Realms a autor je Shade Rupe – baja koga sam nakratko upoznao na ovogodišnjoj Fantaziji, kada mi je i dao flajer za ovu knjigu i najavio njen izlazak.  
on je, u svojstvu publiciste, organizatora i svašta-nešto, bio prezauzet bavljenjem kenom raselom tako da nije bilo mnogo prilike za druženje, ali flajer sa sadržajem bio je dovoljan da me zainteresuje da s nestrpljenjem dočekam pojavu ovoga iz štampe.
            naime, u pitanju je knjiga nakrcana sa 27 intervjua sa veličinama kao što su:

1.   Richard Kern
4.   Udo Kier
8.   Teller
13. Divine

            ova knjižurina je pravi remek za sve ljubitelje transgresije, provokacije, šoka, horora, bizarne erotike i svega pomerenog i excentričnog.
            uostalom, sve fotke u ovom postu pokazuju uzorak toga kako izgleda prejebano dizajnirana unutrašnjost, a ona je zaista neuporedivo bajoslovna slikovnica za svu perverznu veliku decu!
            ako ovaj SADRŽAJ – odnosno skup imena prizvanih ovde – nije dovoljan za interesovanje, i ako vas čak ni slike velelepno-mračno-morbidnog šarenila unutar ovih korica ne kupuju, evo onda mog neumerenog, ali VRLO zasluženog hvalospeva koji je danas objavljen na popularnom filmskom sajtu BEYOND HOLLYWOOD!
            ako imate 15-ak funti na raspolaganju i mogućnost naručivanja iz inostranstva, ne časite ni časa – ovo je zaista MUST HAVE prvog reda za svaku osobu iole pomerenog (tj. izgrađenog) ukusa!