уторак, 15. мај 2012.

LEPO SPAVAJTE - uz Ghoula!

Na ovom blogu sam već pohvalio film SLEEP TIGHT (Mientras duermes, 2011)
Da se podsetimo:

Ovaj psihološki triler prati ogorčenog domara zgrade u Barseloni koji je odlučio da život jednog bezbrižnog stanara učini potpuno nepodnošljivim.
Markos je nesrećan čovek koji živi od tuđeg bola. Iako ga stanari zgrade retko primećuju, Markos krišom posmatra svaki intimni detalj njihovih života, zgražavajući se na svaki znak radosti i optimizma. Klara King je suviše vesela za Markosa; što je ona srećnija, to on dublje pada u očaj. Da bi on bio srećan, Klara mora da pati.
Haime Balagero jedan je od najpoznatijih reditelja horor žanra. Po njegovom filmu „REC“ iz 2007. godine, snimljena je američka verzija, „Karantin“, na kojoj je Balagero takođe radio.  Ovaj nagrađivani španski reditelj autor je filmova “REC 2”, “Fragile” i “Darkness”. 

Novo ostvarenje Haimea Balagera, čuvenog reditelja horor filmova “REC” i “REC 2”, u domaće bioskope stiže 17. maja. 

Dobri ljudi iz Megacom Filma (MCF) u saradnji sa blogom THE CULT OF GHOUL dele nekoliko karata - konkretno 3x2 karte za pretpremijeru filma LEPO SPAVAJ, 16. maja u Beogradu (Cineplexx delta city), i 2x2 karte za projekciju istog dana u Nišu (Vilin Grad).
Dakle, karte dobijaju prve (najbrže) 3 osobe iz Beograda i prve 2 osobe iz Niša koje na moju mejl adresu dogstar666 at yahoo dot com pošalju svoje ime i br. mobilnog (koji neće biti obznanjivan na blogu, već je potreban samo zbog organizacije preuzimanja karata).
Požurite, imena najbržih -nagrađenih- obznanjujem u ponoć.

EDIT
Evo imena dobitnika.
Beograd:
Predrag Cvetinović, Draško Šarić, Marko Pišev.

Niš:
Toni Tošić, Marjan Cvetanović.

Budite na blagajni bioskopa oko pola sata pre projekcije i samo dajte svoje ime, dobijate po dve karte. Uživajte, a kad pogledate - dajte komentare na film ovde ili ispod mog rivjua.