уторак, 27. јануар 2009.

PROGLAS SLOVENCIMA ZA ZABRANU DELOVANJA KATOLIČKE CRKVE

Muziku od LET3 nisam slušao, ali ako je zabavna kao ovaj dole proglas, možda čak i pokušam!


LET 3

PROGLAS SLOVENCIMA

TRAŽIMO ZABRANU DJELOVANJA KATOLIČKE CRKVE

Dragi Slovenci i pripadnici drugih naroda koji žive u Sloveniji, dragi pederi i pripadnici drugih seksualnih preferencija, dragi ateisti i vjernici !

Mi grupa Let 3 dugo godina bavimo se pitanjima ljubavi, vjere, spola, pičke, guzice i kurca.

Poznato je također da nam se sviđa papa Ratzinger, kao muškarac starije dobi, ali nikako da dođemo do njega, što ionako ne ometa naš općeniti stav prema vjerskim pitanjima.

Opća je činjenica i da smo dobri dečki.

Sve to sumirali smo na koncertnom DVD-u kojega smo nedavno objavili. Prirodan odabir naziva albuma nametnuo se sam: ŽIVA PIČKA.

S Živom pičkom dobro prolazimo u Hrvatskoj i zato jer su Hrvati pizde. Ne sumnjamo da ćete Živu Pičku dobro prihvatiti i u Sloveniji. Slovenci su kulturan, fin narod, država je civilizirana, mirna i napredna. Mi Let 3 rado bismo se doselili k vama, uvjereni da bi naš umjetnički doprinos ovdje bio poželjan i cijenjen. Pored Ljubavi, Plemenitosti i Umjetnosti koju bi Let 3 donio Slovencima, spremni smo svakom slovenskom državljaninu koji se rukuje s nama u znak dobre volje pokloniti komad droge (shita). To je naš znak pažnje za gostoprimistvo koje očekujemo.

Međutim imamo i jedan uvjet kojega upućujemo slovenskim vlastima:

TRAŽIMO DA SE U SLOVENIJI ZABRANI DJELOVANJE KATOLIČKE CRKVE !

Datum početka zabrane neka bude 1. rujan 2009.

Do tada, u prijelaznom periodu, s početkom 15. veljače 2009. i do 1. rujna 2009. tražimo da se NEDJELJOM zabani rad Katoličkoj crkvi u cijeloj Sloveniji osim u Kliničnom centru Ljubljana .

U istom prijaznom periodu tražimo da subotom Katolička crkva smije raditi samo sa 50% kapaciteta, odnosno da ostane djelatno samo 6 od 12 apostola. Iz liturgije i svih drugih poslova isključuju se apostoli:

Bartolomej, Šimun, Filip, Jakov Zebedejev, Tadej i Toma.

U djelatnom sastavu katoiličke crkve ostaju apostoli:

Andrija, Ivan, Matej, Jakov Alfejev, Šimun Kanaanac i Juda Iskariotski.

Uvjereni smo da će slovenske vlasti prihvatiti naš uvjet, te da će život bez Katoličke crkve goditi svim građanima Slovenije, kao i život sa Letom 3.

ČLANOVI GRUPE LET 3

p.s.

Usput, evo i našeg neobaveznog prijedloga državnim organima Slovenije: zatražite od Katoličke crkve da apostolu Andriji promijeni ime u Mitja Gaspari.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * POZIVNICA

LET 3
pozivaju na
PROMOCIJU NOVOG DVD-a ''ŽIVA PIČKA''
i
JAVNO ČITANJE MANIFESTA SLOVENCIMA,
koje će se dogoditi u četvrtak, 29. siječnja 2009 u 18.30 u »Zelenem zajcu«, Rožna ulica 3, Ljubljana.
Let 3 pripremaju poseban događaj i prijateljski susret, u kojem će objaviti manifest SLOVENCIMA. TaJ manifest nosi poruku za sve slovenske državljane i državljanke te je poslan Državnom zboru Republike Slovenije i predsjedniku vlade Republike Slovenije, Borutu Pahoru.
Manifest Slovencima je priložen iznad ovog poziva.

LET 3 će za sve pristune pripremiti poseban glazbeni nastup, a svakom Slovencu koji će se rukovati s njima poklonit će komad droge (shita).


Нема коментара:

Постави коментар