izabrana dela

izabrana dela

петак, 26. јул 2013.

NAŽIVO u Njujorku


             Sticajem okolnosti bio sam sprečen da telesno uveličam promociju svog romana NAŽIVO u Njujorku, USA, ali bio sam tamo u duhu, tj. by proxy. Moja drugarica Lilit (puno ime i adresa poznati organima gonjenja) umesto mene je promovisala moj horor širom znamenitih ili barem slikovitih lokacija u Njujorku i okolini.
A evo ovde i nje lično kako se, ogoljeno-skrivena, pretvara da čita moje zlodelo.
            Inače, NAŽIVO je savršen roman za čitanje tokom leta – ne mora na plaži, može i u klanici ili nekom sličnom mestu (npr. autobusu) – jer se, kao i svi moji romani, dešava tokom leta – tačnije, u avgustu
To znači: ako ste do sada nekako neshvatljivo uspeli da NE nabavite i pročitate ovaj masterpis savremenog (ne samo) srpskog horora, ovo je pravo vreme da ga naručite – direktno od autora, tj. mene, na mejl dogstar666 at yahoo dot com

Cena je još uvek samo 450 din + 50 za ptt. Pa, gde to ima – horor svetskog ranga, za manje od 5 evrića? SAMO KOD GHOULA! 
            Ako još imate kakve nedoumice (bez obzira što je "kupiti ili ne kupiti NAŽIVO" = lažna dilema!), evo malo više o toj knjizi OVDE!
            A sada, da vidimo gde je sve NAŽIVO bio i šta je radio u Njujorku... uz malu pomoć drugarice Lilit...

 

 


 

9 коментара:

 1. Ovo u kanti za smeće mi je omiljeno od svih znamenitih mesta. Šalu nastranu, svaka čast za promociju, ali šta ćeš kod pravoslavne crkve? Mislim jeste da redak prizor u Ameriki, ali nekako mi ne ide da tu promovišeš knigu. Mada, i sama ironija takvog čina verovatno ima dovoljno humorističke vrednosti da ga opravda. :) Sve najbolje i živeo Kult.

  ОдговориИзбриши
 2. obrati pažnju: u pitanju je ALBANSKA pravoslavna crkva! kad pročitaš NAŽIVO biće ti jasnije! a do tada, znaj - sve ove lokacije odabrala je i uslikala LILIT, sa sebi svojstvenim smislom za osjećaj.

  ОдговориИзбриши
 3. Odoše sin, četnici i milosh...i još po neke stvari. Sabotage jebo te...

  ОдговориИзбриши
 4. eh, da. crni dani dolaze... iz blogosfere je nestao Milosh, nestao je Abraxas, obrisan je Chetnixploitation... a ni ja se ne osećam najbolje!

  ОдговориИзбриши
 5. Haha! Tek sad shvatam da je ovo КАФАНА! U sred New York City-ja.

  ОдговориИзбриши
 6. još nemam definitivnu potvrdu niti odgovor na to pitanje, pa mi ostaje samo da slutim da je Chetnixploitation obrisan iz istog razloga iz kojeg i Abraxas... tj. da ista ručica i slična psihologija stoji iza toga.

  ОдговориИзбриши
 7. Dajte ljudi, obnavljajte taj blog i češće pišite za njega. Potrebno je da neko raskrinkava na jedan analitički, a opet duhovit način to propagandno i antisrpsko smeće, a vi ste to radili baš kako treba. Mada ste u zadnjih godinu dana posustali. ;)Očekivao sam tekst o najcenjenijem i najnagrađivanijem, a istovremeno i najperfidnijem chex filmu, naravno o "Ničijoj zemlji" ali ga ne beše do ovog trenutka. Bilo bi dobro da nastavite sa tim i u budućnosti ako je ikako moguće.

  ОдговориИзбриши
 8. Ova sa gej parom je vrh ali ova poslednj mi je najjaca,kao da govori : "I' ll be back". Sve pohvale za Lilit... E sad. Svi da kupe knjigu! Stvarno moze da se cita na svakom mestu...
  Procitao sam je za vreme nastave u skoli. Horor svetskog formata, nema ovde patetike sve je in your face, sjajno zapleteno i jako dobro raspleteno, jos uvek mi se ne svidjaju oni sektasi pri kraju jebiga...
  Sam kraj je GENIJALAN!!!

  ОдговориИзбриши