уторак, 7. јул 2015.

Ghoul's Books & MONSTERS


            Jedan prijatelj i veliki poštovalac mog rada po imenu Miloš P. napravio je simpatičan foto-omaž mojim dosadašnjim knjigama, fotografišući ih sa (uglavnom, prikladnim) figuricama iz svoje bogate horor kolekcije. Rezultat je prosto previše dražestan da ga ne podelim sa vama! Evo, uživajte!
            Fotke su veće i detaljnije ako kliknete na njih tj. ako gledate kao slajdšou.

            (c) Miloš P. for The Cult of Ghoul Inc.















5 коментара:

  1. Право казалиште страве!
    Одличан мизансцен и сценографија.
    У неким сценама су књиге послужиле као рикванд, негде као кулисе, има и оних на којима су сцена самa, тј. "даске које живот значе". Најлуђе су оне где су књиге реквизита.

    ОдговориИзбриши
  2. naleteo sma na preporuku za "nazivo" na jednom frumu... evo ti tekst..
    http://s28.postimg.org/8vifdjsxp/ccccc.png

    ОдговориИзбриши
  3. ha! zabavno! koji je ovo forum? deluje kao da je neki gay, ali ne liči na gej-srbiju. uzgred, "jedan od najboljih queer momenata sveukupne domaće proze" tiče se scene u kojoj klovn guziči hermafrodita. morao sam sad da prelistam sopstveni roman da se setim gde je ovaj mogao videti queer scenu u "cirkusu strasti"!

    ОдговориИзбриши
  4. forum je zenski, ali ima dosta i muskaraca, evo ja sam clan pa nisam gej - uglavnom zagarantovano druzenje sa zenama - moze covek i da "navata" nesto, pricam iz licnog iskustva, sad nemoj da ides u krajnjost i da brises komentar zbog dragog nam zenskom pola, ovo nije nikakva pljuvacina, vec pisem kako jeste ... ako hoces uclani se i ti, nije nikome zabranjeno :D
    http://www.ana.rs/forum/index.php

    ОдговориИзбриши
  5. Нова путања до Калтофгула за гугл-крембиле: кловн гузичи хермафродита хахаха

    ОдговориИзбриши